Hoofdmenu
Home
Thema's
Ballondecoraties
Buitendecoraties
Clubpakketten
Afhalen
Referenties
Contact & Informatie
Een kleine introductie vooraf

Decoraties voeren al sinds jaar en dag de boventoon op velerlei evenementen. Het is algemeen bekend dat decoraties een toegevoegde waarde bieden aan feesten en partijen, mede door hun vaak unieke uitstraling en wijze waarop zij zijn aangebracht.

Sinds 1998 hebben wij onszelf gespecialiseerd in ontwerp, realisatie en verhuur van decors en decoratiematerialen. Al onze decors zijn origineel van opzet, compleet in afwerking en ontworpen en gemaakt door ons eigen enthousiast team in eigen werkplaats. Daarnaast maken wij ook decors op maat voor verkoop aan met name bedrijven en horeca.
Corebusiness is echter de evenementwereld, waar wij een gekende partner zijn op het gebied van sfeerverhogende decoraties.
Heeft u een feestavond of evenement in gedachte of bent u op zoek naar wat leuke sfeerattributen? Kijk dan snel verder op onze website of maak een afspraak met een van onze adviseurs. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag alle ins & outs met u door om te komen tot een voor u geweldig themafeest.

Wij werken met een klein, enthousiast team waarbij iedereen zijn of haar sterke kanten volledig kan benutten om zo te komen tot goede eindresultaten.